Pati

Contact

Locatie

A.B. van Lieshoutlaan 39, 5141MH Waalwijk

Telefoon

06-13844365

E-Mail

info@patisportmassage.nl

Contactformulier

Locatie

A.B. van Lieshoutlaan 39, 5141MH Waalwijk

recensies

Reviews

H. Van dijk

Ik wam bij Paul met hevige pijn in mijn onderrug. Hij constateerde dat pijn in het gewricht zat en heeft de plek en de spieren er omheen gemasseerd waardoor ik mij de volgende dag een stuk beter voelde. Daarnaast gaf hij documentatie mee over het gewricht en oefeningen voor thuis die ook voor werden gedaan volgens de covid-19 regels. Het was een prima behandeling!

J. van het Kamp

Sinds kort maak ik gebruik van de dienstverlening van Paul. De service en kwaliteit bij PATI sportmassage staan hoog in het vaandel. Er wordt geluisterd naar je probleem en adequaat en professioneel naar gehandeld. Na een behandeling bij Paul zijn de resultaten direct positief merkbaar. Ik kan Paul zijn dienstverlening dan ook van harte aanbevelen!

N. ligtvoet

Sinds een aantal jaren heb ik behoorlijke rugklachten. Vorig jaar kwam in contact met Paul en hebben samen een behandelplan opgesteld. Ik ga nu preventief 2 maal in de maand een uur naar Paul om mijn rug te laten masseren en heb nog nauwelijks last van mijn rug. Paul is een echte specialist op het gebied van spieren en heeft verstand van zaken. Paul is een integer en fijn persoon en ik adviseer dan ook om met (rug)klachten naar Paul toe te gaan.