Pati

Sportmassage en verzorging

Wat houdt Sportmassage & verzorging in?

De kerntaak van de sportmasseur is het gezonde lichaam gezond houden. Omdat je als sportmasseur ook te maken krijgt met cliënten die gezondheidsklachten, overbelasting of een blessure hebben of hadden heb ik mij ontwikkeld tot een sportzorgmasseur. 

Mijn taken als sportzorgmasseur zijn:

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn inclusief BTW.


Deelmassages betreft een massage van één lichaamsdeel.

Een  massage van 50 minuten betreft een massage van meerdere lichaamsdelen.

Vooraf wordt met u besproken wat voor u de gewenste behandeling is.

Ik kwam bij Paul met pijn in mijn onderrug. Hij constateerde dat de pijn in het gewricht zat en heeft de plek en de spieren er omheen gemasseerd waardoor ik mij de volgende dag een stuk beter voelde. Daarbij gaf hij documentatie mee over het gewricht en oefeningen om thuis te doen en deed ze ook voor. Een prima behandeling!

H. van Dijk, Waalwijk

Heeft u vragen?