Pati

Recensies

Lees hier wat de mensen van PATI sportmassage en verzorging vinden

“Nadat ik door mijn rug ben gegaan kwam ik op bezoek bij Paul. Na uitgebreid onderzoek en testen is Paul aan de gang gegaan. Vastzittende spieren om weer soepel te krijgen en weer voorzien van doorbloeding. tevens aanvullende oefeningen meegekregen om mij steeds mobieler te krijgen. Juiste advisering en professionele uitstraling is een goed eigenschap van Paul. Hij weet waarover hij praat”.

P. hultermans, waalwijk

klant is koning

Persoonlijk vind ik dat ik alleen tevreden kan zijn als de klant ook tevreden is.

Ik wam bij Paul met hevige pijn in mijn onderrug. Hij constateerde dat pijn in het gewricht zat en heeft de plek en de spieren er omheen gemasseerd waardoor ik mij de volgende dag een stuk beter voelde. Daarnaast gaf hij documentatie mee over het gewricht en oefeningen voor thuis die ook voor werden gedaan volgens de covid-19 regels. Het was een prima behandeling!

H. VAN DIJK, WAALWIJK

Sinds een aantal jaren heb ik behoorlijke rugklachten. Vorig jaar kwam in contact met Paul en hebben samen een behandelplan opgesteld. Ik ga nu preventief 2 maal in de maand een uur naar Paul om mijn rug te laten masseren en heb nog nauwelijks last van mijn rug. Paul is een echte specialist op het gebied van spieren en heeft verstand van zaken. Paul is een integer en fijn persoon en ik adviseer dan ook om met (rug)klachten naar Paul toe te gaan.

N. Ligtvoet, waalwijk

Paul is de beste sportmasseur en verzorger die mij ooit heeft behandeld. De persoonlijke aandacht die ik van Paul krijg is echt uniek. Ik ben een heel actief persoon en daarom heeft mijn lichaam altijd wel wat extra aandacht nodig. Het maakt niet uit wat het probleem is , ik weet dat Paul er gelijk aandacht aan besteedt om de juiste oplossing te vinden en daarnaast zijn vaardigheden gebruikt om ook de oorzaak van het probleem te achterhalen. Als je iemand zoekt voor sportbegeleiding, -massage of een -verzorger, dan is PATI sportmassage de juiste plek.

S van Kuijck, Sprang-capelle

In mijn eerste weken bij v.v. Dongen scheurde ik mijn achillespees af. Na mijn operatie en revalidatieperiode van 6 weken heb ik samen met Paul een traject opgesteld. We zijn gestart met de hersteltrainingen die in in het teken stonden van ‘alles terug naar het oude’. Denk hierbij van het opnieuw leren lopen naar huppelen, springen en uiteindelijk sprinten. Paul had de oefeningen in het laatste deel zoveel mogelijk voetbal gerelateerd gemaakt en dat was wel prettig. Daarna begonnen we aan de conditietrainingen die altijd pittig zijn maar door de manier waarop maakt het heel prettig. Gedurende het traject kreeg ik voor en na de training een massage omdat door de blessure mijn kuit vaker in spanning zat. de massages vooraf waren vooral ter voorbereiding op de training en achteraf ontspannend om de kuiten te ontlasten. De massages waren ook lekker omdat deze ook mijn loop bevorderde. Nu ik aan het het eind van mijn herstel ben heb ik de massages minder nodig maar ze blijven wel even lekker.

M. helstone, rijen

Maanden geleden ben ik bij Paul terecht gekomen, omdat ik erg veel last had van mijn nek.  Het vele thuiswerken achter de computer had mijn nek geen goed gedaan. Het bleek dan ook dat mijn nek goed vastzat. Paul heeft mijn rug, schouder en nek behandeld en het voelde eigenlijk meteen een heel stuk beter.  De boel was weer lekker los  en ik had een stuk minder hoofdpijn. Paul legde goed uit waar het probleem zat en vertelde ook steeds wat hij ging doen. Ik kom nu regelmatig voor “onderhoud” want ik merk dat mijn lijf dat erg lekker vindt. Paul is een rustig en prettig persoon die weet wat hij doet. Ik zal zeker een vaste klant blijven.

M. severijns, waalwijk

Sinds kort maak ik gebruik van de dienstverlening van Paul. De service en kwaliteit bij PATI sportmassage staan hoog in het vaandel. Er wordt geluisterd naar je probleem en adequaat en professioneel naar gehandeld. Na een behandeling bij Paul zijn de resultaten direct positief merkbaar. Ik kan Paul zijn dienstverlening dan ook van harte aanbevelen!

J. van de kamp, waalwijk
Plan een gratis intake gesprek