Pati

Over ons

PATI sportmassage is meer dan alleen massage

Mijn jarenlange ervaring als sportmasseur, sportverzorger en herstel- en conditietrainer in de voetballerij en de vele positieve reacties heeft mij doen besluiten om mijn eigen bedrijf PATI sportmassage & verzorging te starten. Mijn brede kennis, het enthousiasme en plezier wil ik graag delen met mijn klanten om samen een traject in te gaan om weer fit en gezond  te worden en te blijven.

Bij PATI sportmassage is alles kleinschalig waardoor ik  iedere klant de benodigde persoonlijke aandacht kan geven.  Dus geen uitstraling van een sportschool maar ik ga wel voor dezelfde resultaten. PATI sportmassage & verzorging is uw adres om blessures te voorkomen of voor behandeling na een blessure. Na een blessure gaat de behandeling indien mogelijk in samenspraak met de fysiotherapeut of andere behandelaar.  Heeft u vragen of u wilt een gratis intake gesprek neemt u dan contact met mij op via deze website of via de telefoon of e-mail. 

0
Opgericht
0
jaar ervaring
0 +
Klanten
Plan een gratis intake gesprek

Visie

PATI sportmassage & verzorging stimuleert een gezonde levensstijl en een goede begeleiding om tot de gewenste resultaten te komen. Om dit te realiseren streven we naar persoonlijke aandacht,  kwaliteit, wederzijds respect, resultaat voor de langere termijn, plezier, open- en eerlijkheid.  PATI sportmassage & verzorging is toegankelijk voor jong en oud , voor zowel de ervaren als onervaren sporter. 

Missie

Mijn missie is om de klanten zo goed mogelijk te begeleiden en helpen hun doelen te bereiken. PATI sportmassage & verzorging onderscheid zich in de regio door naast het geven van sportmassages  ook sportverzorging (blessure voorkomend of herstellend van een blessure), medical taping ( ook tegen hooikoorts) , personal training en sportvoeding adviezen aan te bieden. PATI sportmassage & verzorging staat voor:

recensies

Reviews

H. Van dijk

Ik wam bij Paul met hevige pijn in mijn onderrug. Hij constateerde dat pijn in het gewricht zat en heeft de plek en de spieren er omheen gemasseerd waardoor ik mij de volgende dag een stuk beter voelde. Daarnaast gaf hij documentatie mee over het gewricht en oefeningen voor thuis die ook voor werden gedaan volgens de covid-19 regels. Het was een prima behandeling!

J. van het Kamp

Sinds kort maak ik gebruik van de dienstverlening van Paul. De service en kwaliteit bij PATI sportmassage staan hoog in het vaandel. Er wordt geluisterd naar je probleem en adequaat en professioneel naar gehandeld. Na een behandeling bij Paul zijn de resultaten direct positief merkbaar. Ik kan Paul zijn dienstverlening dan ook van harte aanbevelen!

N. ligtvoet

Sinds een aantal jaren heb ik behoorlijke rugklachten. Vorig jaar kwam in contact met Paul en hebben samen een behandelplan opgesteld. Ik ga nu preventief 2 maal in de maand een uur naar Paul om mijn rug te laten masseren en heb nog nauwelijks last van mijn rug. Paul is een echte specialist op het gebied van spieren en heeft verstand van zaken. Paul is een integer en fijn persoon en ik adviseer dan ook om met (rug)klachten naar Paul toe te gaan.