Pati

Personal training

persoonlijke sport begeleiding

Tarieven

Onderstaande tarieven zijn inclusief BTW

Vooraf aan de eerste training beginnen we met een gratis intake gesprek waarin we uw doelstellingen gaan bespreken. Vervolgens gaan we samen aan de slag en krijgt u iedere sessie een vooraf op maat gemaakte training met duidelijke uitleg. De training bestaat uit het uitvoeren van sets bestaande uit 2 oefeningen die u 2x herhaalt. De training begint altijd met een warming-up en eindigt altijd met een cooling-down. De training wordt uiteraard geheel begeleidt door de personal trainer en kan zowel binnen als buiten plaatsvinden.  Samen gaan we er voor zorgen dat u zich weer snel fit gaat voelen en de beoogde doelstellingen gaat behalen.

FIT Pakket 1 (5 x 60 min)

€185,00

Dezelfde werkwijze als bij “per training” alleen nu kunt u voordeel halen als u direct 5 trainingen boekt. Dit is toch een voordeel van € 15,00. 

HERSTELTRAINING

Bent u herstellende van een zware blessure en  u wilt weer  toewerken om op het oude vertrouwde niveau terug te komen?  Ook dan bent u van harte welkom bij PATI sportmassage & verzorging.

Met mijn jarenlange ervaring als hersteltrainer , momenteel bij v.v. Dongen 1,  werken we samen aan uw herstel.

Dezelfde werkwijze als bij “per training” alleen nu kunt u voordeel halen als u direct 10 trainingen boekt.  Dit is toch een voordeel van € 40,00 ( één gratis training).

TRAINEN BIJ PATI IS:

  • Trainen met een doel
  • Trainen met plezier
  • Trainen met opbouw
  • Trainen  met een enthousiaste trainer
  • Trainen zonder zware apparaten
  • Trainen van alle spiergroepen
Geïnteresseerd?
MAAK SNEL EEN AFSPRAAK!

Sinds kort maak ik gebruik van de dienstverlening van Paul. De service en kwaliteit bij PATI sportmassage staan hoog in het vaandel. Er wordt geluisterd naar je probleem en adequaat en professioneel naar gehandeld. Na een behandeling bij Paul zijn de resultaten direct positief merkbaar. Ik kan Paul zijn dienstverlening dan ook van harte aanbevelen!

J. van de Kamp, Waalwijk

Heeft u vragen?